Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítség! Milyen ötleteitek...

Segítség! Milyen ötleteitek vannak?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy mostanság a családunk nem áll túl jól anyagilag. Ez aztán azt vonzza magával, hogy nem vásárolhatok. Viszont ettől megőrülök. Arra lennék kíváncsi, hogy Szombathelyen milyen olcsó boltok vannak?(mind ruha, mind cipő boltok is érdekelnének) Talán azokra lenne pénzem.:P

Szóval kérlek titeket, segítsetek egy szombathelyi lányon!!!:)

2010. szept. 28. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:
a Kavalkád (borostyánkő áruházban) egész jó, találni jó dolgokat teljesen normális áron, aztán az Unico, ami egy kis butik és a borostyán felé vezető úton van (a McDonalds után, csak a másik oldalon, van ott még lámpaüzlet azon a soron pl ... ), aztán a király cipő a király utcában, tudom, hogy kínai, de találni 1-2 jobb darabot, csak ki kell fogni, ha pl. takko-t, cunda-t, deichmannt nem engedhetsz meg magadnak (mert alapból azok sem vészesek), akkor ezeket tudom ajánlani, plusz van 1-2 jó turi is, ha épp szerencsés időben vagy ott, amúgy legutóbb én a király utcai kínaiban vettem 1800ért egy pulit és olyan csinos, mintha a H und M-ből lenne, hát megérte, pedig nem nagyon szoktam odajárni, de mázlim volt, hogy anya berángatott a hugim ünneplője miatt :D
2010. szept. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!