Síkabát télen utcára?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a kabát, viszont olvasom termékleírásnál, hogy kimondottan síeléshez van. Mennyire néznének benne furán, ha városban mászkálnék ilyen stílusú kabiban? Nem nagyon figyelem mások öltözködését, így nem tudom mások szoktak-e télen hasonlóban lenni. :D
2022. okt. 29. 10:22
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan hord, teljesen jól néz ki. Van ismerősöm, aki síkabátot hord, mert sokkal jobban tartja a meleget.
Egyébként ne foglalkozz azzal, ki mit gondol 😊
2/2 anonim válasza:
Hordd nyugodtan. Főleg gyerekeken sokszor látni ilyesmit utcán, idősebbeken én már nem nagyon szoktam (Bp). De alapvetően egy nagyvárosban nagyon nehéz úgy felöltözni hogy furán nézzenek rád :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!