Mennyi van az alábbi ruhadarabokból otthon?
Figyelt kérdés
Nadrág
Póló
Hosszú ujjú
Pulóver/kardigán
Melltartó
Bugyi
Kabát
Pizsama
2022. okt. 28. 23:05
1/4 anonim válasza:
Sok.
De aktuálisan jó méretből kevés, és nem is veszek többet, hogy motiváljon.
Pl: 1 jó farmerom van. Max. 2 napig hordom. Ha nem tudom kimosni, akkor jön az eggyel kisebb, ami szorít.
2/4 anonim válasza:
Megszámolni se lenne időm őket 😂😂
3/4 anonim válasza:
Hú az a helyzet, hogy elég sok. Kabátból van egy téli és egy átmeneti. Van egy itthoni. Emellett van egy bőrzsekim és 4 farmer dzsekim. A többire nem tudnék válaszolni.
4/4 anonim válasza:
Nadrág - kb 6-8 (nem csak farmer)(+6 szoknya)
Póló - 120+ (ezt bármilyen felsőnek veszem, mert egyszerű T pólókat nem szoktam hordani csak itthonra)
Hosszúujjú - Nem szeretem a hosszúujjú felsőket, csak 2-3 van
Kardigán - 6, most horgolom magamnak a hetediket:)
Melltartó - nagyjából 10, sportmelltartót is beleszámítva
Bugyi - kb 20
Kabát - rendes meleg télikabátból 2, viszont kicsit hűvösebb, szeles, esős, csípős időre való kabátkából/dzsekiből van összesen kb 5
Pizsama - 3 pár
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!