Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márkájú cipőt vegyek?

Milyen márkájú cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Gondolkodtam hogy cipőt veszek de nem tudom pontosan melyik márkától éri meg jobban.

Adidas, Nike vagy más.

Azt mondta az ismerősöm hogy a Nike cipők sem bírnak annyit mint régen.

Maximum 30 000 forintot szeretnék rá költeni. Csak fekete színű lehet és csak fekete talpal!

Legutóbbi cipőmet a Hervisben vettem túra cipőként árulták akciósan 11 000 forintot volt de az árához képest 2 évet bírt. Annyit mentem benne hogy ki lyukadt a sarkánál.

Olyan cipő érdekelne ami néhány csepp esőtől sem ázik át rögtön!

Tehát érdekel márkás cipő pl. Adidas, Nike vagy alap túra cipő esetleg komolyabb cipő is.

Ezt néztem ki nem tudom hogy jó lenne-e:

[link]

Drága de viszont tartós lehet.

Előre is köszönöm a segítséget!

2022. okt. 25. 20:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit elfelejtettem oda írni hogy rendelni szeretném a cipőt (tudom jobb lenne személyesen a próba miatt is)) vagy Debrecenbe vagy Szolnokra tudok be menni esetleg ha ott tudtok valamit.
2022. okt. 25. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Decathlon esetleg?
2022. okt. 25. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel jön a tél, bakancs lenne a jobb, nem?
2022. okt. 25. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Decathlon olcsóbb cipőket nem ajánlom, hasonló van nekem is, már eléggé tönkremenve átlag alatti használat mellett. A drágábbakat nem próbáltam még.
2022. okt. 25. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Adidas meg a Nike se bírja túl sokáig ha minden nap hordod. 2 év után már biztos nagyon gányul fog kinézni.

Amit linkeltél, azt a márkát nem ismerem, de kimondottan jól néz ki. Viszont nem írja hogy eső vagy vízálló lenne.

2022. okt. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!