Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki már rendelt aliexpressről...

Aki már rendelt aliexpressről demonia csizmát, tudna véleményt mondani?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint pl demonia damned 318 vagy hasonlók

2022. okt. 25. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Én csak dísznek rendeltem egyszer, 60 euroért szerintem pont jó.
2022. okt. 31. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Aliról nem lesz eredeti, bár alapból sem egy nagy minőség, ha jól néz ki akkor csapasd, kb olyan lesz mint egy kínais vagy CCC-s cipő. (A kínaist nem szitokként mondom, egyszerűen nem akkora minőség, mint egy márka, bírhat éveket az is csak nem akkora kiakadás, ha hamar szétjön.) Szóval nem döglene meg benne a lábad, csak nézd meg jól a méretezést.
2022. nov. 4. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
kicsit hasonló kategória a Shein-es cipő, nekem azzal kapcsolatban kiváló tapasztalatom van, van onnan több platformcipőm is, és némelyik kényelmesebb mint bármelyik másik drágább cipőm. aliexpresseset nem tudom, de a sheinest tudom ajánlani!
2022. nov. 21. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az eredeti Demoniáknak sem kell elájulni a minőségétől. Könnyen lehet, hogy egy gyártósorról jön a hamisítvánnyal.

Egyszer-egyszer felvenni nem probléma, de mindennapi viseletre egyáltalán nem strapabíró. A legsérülékenyebb fajta műbőrrel dolgoznak.

A legrosszabb, hogy nem varrják, hanem ragasztják ezeket a cipőket.

Az egyik Demoniámnak háromszor szakadt le a platformja.

2022. nov. 29. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!