Hol lehet venni szép és nem drága egészségügyi ruházatot?
Van csomó üzlet. Google-ba beirod és kiadja(pl dokiruha, healer store). Lehet nem olcsóak, de tartósak cserébe. Nekem van 10 éves pulcsim és pólóm, semmi bajuk. Vannak korhazakban is munkaruha árusok. Vagy fb-n van eü munkaruha adás-veteli csoport.
A legolcsobb ha veszel egy fehér nadrágot és fehér pólót.
Első: nem mondod komolyan xD
Második: köszi, de az lenne a lényeg, hogy lehessen próbálni, tehát ami csak webshop, vagy adok veszek csoport, azok kiesnek.
Google találatain rég túl vagyok, olyan üzletre lettem volna kíváncsi, ami a kedvence lett valakinek, mert szép, fiatalos ruhák vannak, nem horror áron. De akkor erre még várok.
Fehér nadrág, fehér póló. Mekkora ötlet.
A healer storenak van fizikai üzlete.
Amúgy meg vigyázni kell ezekkel a ruhakkal. Nekem van egy milland márkájú, a felsobe nyaron belerohadok, telen meg megfagyok. A nadragja meg max 1 évet bír és utána a gumírozása kijon a nadrág szárából és tök igénytelen kinyult hatása van.
Heim Pál kórházban volt 10 éve egy munkaruhas bolt. Ott jó minőségűek a felsők, igaz azok a galléros típusúak osztály felirattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!