Lehet venni valahol 10.000 alatt thrasher felsőt? (Akár pólót akár pulcsit)
Figyelt kérdés
Jöhetnek weboldalak és rendes üzletek/turik is esetleg, ha van ilyen opció, de az is legfőképp Bp-én és vagy Pest megyén belül érdekelne.😌
Tudtok ilyen helyet vagy oldalt ahol 10k alatt hozzájutok egy thrasher cucchoz? Lehet amúgy replika is, csak látszatra ne látszódjon hogy kamu. (Régóta szemezgetek velük, meg volt hogy láttam egy baromi szép sötét zöld vintage, batikolt thrasher crwenecket, de ezek már tényleg ritkaságok sajnos. Viszont ha tudtok közülük olyat ahol pont ilyen ritkább és egyedibb stílusban is kapni akkor ne tartsátok magatokban)
2022. okt. 24. 18:14
1/2 anonim válasza:
veszel egy sima pulcsit, keresel egy nagy felbontású Thrasher logót és beviszed a köki terminálban a póló terminálba, hogy nyomják rá 30 percen belül megvan. Már egy sima fast fashion pulcsi is 5-6 ezer akkor egy márkásabbat sehol se fogsz 10K alatt találni még replikát sem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. Amit leírtál sajnos elég valós, csak reméltem hogy hátha van még más alternatíva, de így marad ez.
2022. okt. 25. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!