Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amelyik nő magassarkút hord...

Amelyik nő magassarkút hord annak valójában lábfethise van?

Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Igen,mindenki fétises aki kedveli.Felizgulnak a kopogására és legyőzhetelen kéztetést éreznek ,hogy a sarokkal szettapossanak kisállatokat és a férfiakat😂😂
2022. okt. 22. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Minden bizonnyal. De tényleg nem únod még ezt a rengeteg magassarkú fétises kérdésedet? Komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet elmenni egy pszichológushoz és kezeltetned magad. Tényleg amit csinálsz már beteg. És nem normális. LEgalább heti 3 ilyen kérdést kiírsz. Könyörögöm menj már el egy szakemberhez és kezeltesd magad, és ne itt fáraszd a népet.
2022. okt. 22. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:
11%

Én is elgondolokoztam ezen, csak nekem a harisnya tűnt fel náluk mint fétis lehetőség.

Miért is? Elég ha itt szétnézünk, és hamar találunk olyan kérdéseket ahol nem is a ruha, cipő, a fontos, hanem az, hogy “milyen harisnyát vegyek fel?”

Még akkor is ha nem teljesen fog látszani.

Hány férfi tesz fel olyan kérést, hogy mondjuk rövid nadrághoz ahol teljesen látszik, vagy öltönyhöz ahol nem mindegy milyen zoknit vesz fel az ember, hogy “milyen zoknit vegyek fel ?l

2022. okt. 22. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 1-es és 2-es én nem a. Kérdező vagyok, de ugyanez a fetisem

Nem 1ilyen emberke van itt

Csak szolok

Ja és ez 1vele született fetis, hiába harcol ellene az ember

Erre kattan

Ennyi

2022. okt. 22. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
4: Minden fétis kezelhető. Nekem is van (nem ez) és megtanultam kezelni. És nem teszek fel mindennap egy azzal kapcsolatos kérdést.
2022. okt. 22. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Hát én se magas sarkút nem hordok, se lábfétisem nincsen, de nem egészen értem a kérdést. Ha nekem nőként lábfétisem lenne, akkor nyilvánvalóan a férfi lábakra izgulnék, és nem egészen értem, hogy a férfi lábaknak, mégis mi köze lenne ahhoz, hogy én nőként milyen cipőt veszek fel?? Az ő lábukkal lennék elfoglalva, nem pedig a sajátommal!
2022. okt. 22. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

6.

Egy férfi lábban a nőihez képest szinte semmi vonzó nincs.

Talán ez rá a magyarázat.

2022. okt. 23. 13:04
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Szeretnek nőiesnek, elegánsnak lenni, semmi több. Ne is álmodj róla, hogy lábfétisük van. Arról pedig végképp ne, hogy lábfétises pasit akarnak maguknak.
2022. okt. 25. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Gyengébbek (9-es) kedvéért: egy szóval nem írtam, hogy baj, hogy mi tetszik egy pasinak. A kérdés az volt, hogy a magassarkút hordó NŐKNEK van-e lábfétise. Erre válaszoltam, hogy NINCS.
2022. okt. 26. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Erre sok negatívat fogok kapni. Én az a típusú fiú vagyok aki szeretek magassarkút hordani, de nincs lábfétisem, sem magassarkú fétisem sem. Egyszerűen nekem ez olyan, hogy magabiztosabbnak érzem magassarkúban magam. Biztonság érzetet ad. De még csak be se indít szexuálisan akár lányon van egy magassarkú akár rajtam. De mégis szeretem hordani.
2022. okt. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!