Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők (főleg)! Az...

Lányok, nők (főleg)! Az valóban taszító számotokra, hogyha egy felnőtt férfi (30 körüli) lazábban öltözködik és a hétköznapokban tornacipő jellegű lábbeliket hord?

Figyelt kérdés

Egy régebbi kérdésnél olvastam olyan válaszokat, hogy egy felnőtt férfi tudjon “rendesen” felöltözni, hordjon “rendes” cipőket, ne sportcipőt, tornacipőt, vagy sneakert… Az gyerekes.

Igaz ez?

Én a 30 leszek, de Converse cipőket hordok általában, slim farmerrel, illetve pl. egy színes flanelinggel… Semmiből sem veszek túl drágát.

Szerintetek ez probléma? Ettől kevésbé vehetnek komolyan az emberek? Illetve a nők számára ez taszító?

2022. okt. 20. 12:25
1 2
 11/13 K.O. ***** válasza:

en boven 30 felett vagyok, de sztem egyaltalan nem gaz, nem gyerekes, inkabb hetkoznapi, taszitonak meg foleg nem mondanam, sot nekem jobban bejon mint az oltonyos style, nekem utcara az oltonyos a gaz..

mondjuk a tornacipok nekem nem jonnek be, de ez..

[link]

ez azert odabasz..os:D egyaltalan nem latszik rajta hogy tornacipo, egy ilyet meg en is vennek, de nem ennyiert

2023. ápr. 4. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:

"mondjuk a tornacipok nekem nem jonnek be, de ez.."

Miért, ez nem tornacipő? Mi a különbség? Attól, hogy a textil rész nem egyszínű, nekem ez még ugyanúgy tornacipő.

Ahogy írtam itt korábban, én is rendszeresen legtöbbször ilyesmiben vagyok. Az öltöny szerintem öregít is. Ha tornacipő, skinny, esetleg szaggatott farmer és póló van rajtam így közel 40 évesen ismeretlenül általában 10-ből 9-szer tegeznek a nálam jóval fiatalabbak is. De ha öltönyben vagyok, akkor pont fordított a helyzet, 10-ből 9-szer magáznak.

2023. ápr. 4. 14:57
 13/13 K.O. ***** válasza:

ugyanugy tornacipo igen, de nekem akkor se jon be a tobbi:D nem tudok mit csinalni, ez az egy bejon, azert emeltem ki

amugy igen, engem is ha olyan helyen vagyok ahol ki kell oltozni, engem is magaznak, meg csokolom:D

2023. ápr. 4. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!