Egy automata karóra lényegében csak egy nyűg?
Hetente állítgatni kell, hogy a pontos időt mutassa, ha nem hordod pár napig, mindig fel kell húzni és hasonlók.
Egy orientem van, minőségi benyomást kelt, de inkább vettem volna egy kvarc tissot-ot..
Semmi nyűg nincs benne. Most pl. pont beteg vagyok, nem megyek sehova a héten ezért megállt, de ez egyáltalán nem gyakori. Egy hétvégét pl simán ki szokott bírni (vasárnap hordom, amíg elmegyek boltba, ennyi).
Állítgatni meg a sütőn levő órát is többet kell, mint ezt. :D
1, ez kva jól néz ki!
de azért egy 100k-s óra nem az a kategória, amit ebbe rakna az ember
Az automata annak való, aki vagy forgatóban tárolja, vagy minden nap viseli és mozog benne. Ekkor nem kell állítgatni.
Mivel nem költök forgatóra, és ülő munkám van, így nekem van 1 kézihúzós öltönyhöz, meg 3 kvarc. Direkt nem vettem automatát.
Bár a P80-as automaták már 80 órát bírnak, viselés és forgató nélkül.
ez pontosan így van, napi 20-30 másodpercet késnek még a legjobbak is.
ami viszont tetszik benne, hogy szép folyamatosan jár a másodperc mutató.
6
A 48 óra teljesen felhúzva értendő. Ha pár nap alatt több percet összeszed az is azért lehet mert nincs teljesen felhúzva olyankor többetkésik/siet. A Seiko valóban nem rossz márka de a legolcsóbbak a belépőkategóriában vannak,így ezek a modelljeik szerkezet terén sem túl ütősek. De még ezeket is belehet lőni napi 1-5 másodperc eltérésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!