Kötött garbós ruhához milyen cipő passzol?
Figyelt kérdés
Fekete, szinte térdig érő. Vastagabb harisnyával gondoltam felvenni és barna övvel. Kissé oversize, tehát nem ilyen tapadós ruha2022. okt. 19. 23:03
1/7 anonim válasza:
Az öv színével egyező cipővel. Régen szoktak a nyakra apró, akár az övhöz harmonizáló brosst, vagy kitűzőt használni. Ha nem túl vastag anyagú a garbó, akkor az övvel harmonizáló színű lancot, fülön függőt. A táska is a cipő színével harmonizáljon.
Ha a hajad színe barna, akkor minden kerek . 🙂
2/7 anonim válasza:
Az anyag vastagságán múlik, hogy bokacipőt, magas sarkút, sportcipőt veszel-e.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez a ruha, nagy nehezen megtaláltam (turiban vettem)
2022. okt. 20. 01:08
4/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat, igen barna hajam van :)
2022. okt. 20. 01:09
5/7 anonim válasza:
Én bokacsizmát vennék fel hozzá vagy esetleg bakancsot, attól függ, hogy kicsit elegánsabb vagy lazább összhatást szeretnél.
6/7 anonim válasza:
Én vagy fekete, vagy barna bokacsizmát, bakancsot vagy lábszárközépig érő csizmát vennék hozzá fel (attól függően, a vádlidhoz melyik áll jobban és milyen hosszú a ruha / milyen magas vagy)... illetve ha nagyon sportos vagy, akkor edzőcipő is oké, ha nem ez a böhöm típusú, hanem inkább egy áramvonalasabb tornacipő.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. okt. 21. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!