Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet még BudafucknPest...

Hol lehet még BudafucknPest pólót vagy pulóvert kapni?

Figyelt kérdés
Néztem és már inkább BudalovinPest feliratúakat gyártanak. Esetleg kifutó darabokról tud valaki, hogy hol kaphatók és mennyiért? Egy külföldi barátomnak lenne Karácsonyra ajándék.

2022. okt. 19. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. okt. 20. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Úristen, nagyon szépen köszönöm! <3
2022. okt. 20. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Már nincs értelme, ez még valamikor 2014 táján volt divat, amikor nyüzsgött a bulinegyed Pesten meg a streetfood. Már más szelek fújnak, ugyanolyan cink, mint a drk cuccok.
2022. okt. 20. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 Mint ahogy a kérdésem alatt is írtam, nem nekem lesz, hanem egy külföldi barátomnak. Dublinban él és idén nyáron meglátogatott engem/minket. Mondtam és képen mutattam neki ilyen pólót és nagyon megtetszett neki! :D De sajnos nem találtunk boltokban, csak ilyen BudalovingPest pólókat. Így Karácsony alaklmából párommal meg szeretnénk lepni azzal, hogy elpstázunk neki egyet. :)

Amúgy, ha magamnak is vennék (magamnak sajnálom a pénzt rá), nem nagyon érdekelne mikor volt "divat" vagy "menő". Már szerencsére régen leadtam erről, nem tudom te hány éves vagy, de ne érdekeljen annyira mások mit gondolnak, főleg nem az öltözékedről.

2022. okt. 20. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!