Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Alakformáló body-t milyen...

Alakformáló body-t milyen ruha alá?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Testhezálló ruhák, amiknél látszik minden hurka.
2022. okt. 19. 00:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Derékban és mellben nem vesz le ha nadrágot veszek fel?
2022. okt. 19. 01:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ahhoz nem vennék fel. Eleve egy normális fazonú nadrág jól kell álljon Ahogy egy felső, blúz is. Ahogy az első írja, testhezálló ruhákhoz vedd fel, amikben látszik a hurka.
2022. okt. 19. 07:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak pulcsival szerettem volna egyszerű rövid derekú nacival. Nem valami jó az alakom ez a gondom. Nem vagyok kövér sem csak aránytalan minden és gondoltam ez javít a helyzeten valamit ha más nem csak magamnak. Illetve hogy olyat vennék fel ami szép retro mint egy régi fehérnemű.
2022. okt. 19. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudod ez álltalában úgy szokott lenni, hogy aki ezt mondja magáról, hogy nem valami jó az alakom, meg iyen, meg olyan, azok a legcsinosabbak.

A nők mindíg elégedetlenek önmagukkal.

Ez nekünk férfiaknak jó, mert így mindent megtesznek, hogy minél szebbek legyenek.

2022. okt. 20. 01:05
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Lehet, viszont őszinte leszek nekem tini korom óta van egy enyhe girdle fétisem ami abban nyilvánul meg hogy csak akkor érzem jól magam ha alakformáló dresszt veszek fel a ruháim alá. Még akkor is ha csak sportnaciban vagyok vagy pizsamában, hálóingben.
2022. nov. 22. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem baj.

Az a lényeg, hogy ha te így érzed magad jól, akkor ez így rendben van.

2022. nov. 22. 22:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :-)
2023. jan. 17. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!