Mi a véleményetek ezekről az outfitekről, hasonló stílusról?
2022. okt. 18. 20:26
11/16 anonim válasza:
Mindkettőben csinos ez a hölgy! Tetszenek. Mindkettőn lehetne javítani kicsit.
A 2. nagyon egyedi, szép, de az öv színben nem passzol. A kabát vagy a szoknya színével harmonizálnia kéne. Akkor már öv nélkül is jobb lenne.
Az elsőnél nem üt el annyira az öv, de nem is az igazi. Az első még jobb lenne, ha a felső színe teljesen megegyezne a szoknya valamelyik színével. Illetve talán icipicit egyszerűbb szabású felsővel szebb lenne. De nagyon szépek így is!
Igazából a hölgy arcát látni kéne, hogy a színeihez hogyan mennek ezek a kékes árnyalatok.
12/16 anonim válasza:
Szerintem a vén trottyok se öltöznek így. Nem tartom egyedinek. A goth pl az, de ez a 200 éve divatja múlt prűd nyanya stílus nem az.
13/16 A kérdező kommentje:
#12 El is vonulok a sarokba sírni menten ;)
2022. okt. 19. 19:36
14/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, valahogy olcsó anyagúnak is tűnnek a ruhák, méretben sem feltétlen passzolnak, emiatt valahogy olyan mintha valaki a nagyszülei szekrényében talált cuccokból próbálná kihozni a maximumot vintage címszó alatt. De aztán fene tudja, lehet élőben működik csak így képen nem. Az biztos, hogy én nem ilyen vastag fekete övvel hordanám, az nagyon megadja a kegyelemdöfést az egésznek.
15/16 anonim válasza:
Most divatosak az ilyen turis cuccok. Ha neked bejon hord 🤷 ugyis csak az szamit
16/16 anonim válasza:
De jó lenne egyszer megismerni egy ilyen kedves, romantikus stílusú lányt! *-* Nem tudom, hogy a személyiséged is ilyen bájos-e, mint amit ezek a ruhák sugallnak, de ha igen, akkor nagyon szerencsés lehet veled valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!