Mi a véleményetek ezekről az összeállításokról? Ti felvennétek? Divatba illőek?
2010. szept. 27. 18:40
1/20 anonim válasza:
Ha szeretném hogy mindenki rajtam röhögjön felvenném, egyébként ocsmány rondák.
2/20 anonim válasza:
Jól néznek ki. De nekem ez egy kicsit extrém. :S Utcára biztos nem venném fel.
3/20 anonim válasza:
Menj a new yorkerkbe, én ma voltam, volt pár ilyen cucc:D De én nem hiszem hogy így hordanám... Túl sok.
4/20 anonim válasza:
Az utolsót egy buliban el tudnám képzelni kalap nélkül! A többi ... érdekes!
5/20 anonim válasza:
A harmadik ( Pirosszka ) nem tetszik, a többit felvenném. Tetszenek.
6/20 anonim válasza:
Ezek azok a szettek amikhez jó alak, attitűd, jó minőségű ruhák és megfelelő alkalom
kell. Ha ezek adottak, akkor okés.
8/20 anonim válasza:
az első a veddfelke nélkül oké, a többi meg úgy ahogy van, de az a kalap az utolsón borzalom.
9/20 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat!
Valóban nem utcai divat, de azt hittem leesik, hogy nem annak szántam őket. Hanem puccparádéba, 1 alkalomra, esetleg bálra vagy valami!
Tényleg köszönöm a válaszokat!
Hmm Az utolsón Pedig direkt a kalap a lényeg, egy teljesen egyszerű öltözetet Extravagánsá tudott varázsolni.
2010. szept. 27. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!