Ha Sheinről rendelek,a ruhák vannak olyan minőségűek,mint New Yorker,H&M?
Kb pont ugyanannyira lutri mint a H&M vagy a New Yorker.
Van ami elfogadható, van ami meh és van ami kifejezetten ócska.
Olyan méret vagyok, és olyan stílusom van, hogy máshonnét nem mindig kapnék magamra ruhát, pláne megengedhető áron.
Volt Sheines rendelésem amivel befürödtem, de ezeket szerintem egy kis józan ésszel ki lehet szűrni. Nyilván ne várj csodát, ha valami szemétnek tűnik, az hulladék is lesz, ha a 34es modellen is csak úgy rá van dobva, akkor az átlag nőn is el fog állni.
Ha már a modell melle is kibuggyan abból a bralette topból, vékony a pántja, akkor a te Ds melledet se fogja tartani.
Ha az anyag összetételt nézed, meg a többi vásárló képeit, abból szerintem le lehet szűrni mit kapsz.
Ha poliésztert ír a csipkére, akkor az az a dörzsölős műanyag lesz aminek tűnik.
Nekem vannak onnan ruháim amiket rendszeresen hordok évek óta, nem 3 hónapig veszem csak fel ameddig a mikrotrend tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!