Szerintetek jól néz ki ez a kabát?
Figyelt kérdés
Árban és kinézetben nekem tetszik, de kíváncsi vagyok egy két független véleményre is.🙂
2022. okt. 11. 19:46
2/12 anonim válasza:
Nem a stílusom egyáltalán, pláne a marha nagy team the world felirattal, de ez nem változtat azon, ha neked tetszik.
3/12 anonim válasza:
Eleg fancy, a nagy felirat is gazos sztem. Rendeltel mar innen am? Ugy halottam eleg kam oldal
4/12 anonim válasza:
Az a nagy felirat nem tetszik egyedül rajta, egyébként nem rossz. De vannak szerintem jobb kabátok olcsóbban pl. az About Youn.
6/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Nem az én ízlésem ez a nagy felirat, legagyisítja az egész kabátot.
7/12 A kérdező kommentje:
Sztem ahogy a képen látszik, a felirat levehető. Az nekem sem feltétlenül tetszik, de baromi melegnek és kényelmesnek tűnik, és a hossza is pont megfelelne.
2022. okt. 12. 18:48
8/12 anonim válasza:
Egy átlagos kabát, vedd meg ha tetszik.
9/12 anonim válasza:
Nagy felirat es kapucni gsz,alapanyag igenytelen. Nem halas,mert nem szel es vizallo.
Ilyeneket felenk ingyen talalok eldobva az utcan.
10/12 NTBS válasza:
Nekem a felirat és a "prém" sem tetszik, de ez ízlés kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!