Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti miért viseltek...

Lányok ti miért viseltek bőrnadrágot és bőrszoknyát?Azért mert nektek tetszik,azért mert a pasik nagy részenek tetszik rajtatok vagy mindkettő?

Figyelt kérdés

2022. okt. 10. 16:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert nekem tetszik.
2022. okt. 11. 14:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Bőrszoknyát azért mert kényelmes és tetszik nekem.
2022. okt. 23. 14:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert tetszik. Én összességében egy ilyen könyvtároslány/vidéki csaj stílusú lány vagyok, öltözködésre és lelkileg is, és szeretem néha ilyen elemekkel feldobni a megjelenésemet.
2022. okt. 30. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

13 vagyok

vidéki csaj = ilyen "farm" csaj stílus, csak, hogy nehogy megbántsak bármely vidékit...

2022. okt. 30. 08:42
 15/19 anonim válasza:
100%

Mindkettő.

Nekem is tetszik magamon és kényelmesnek is tartom. De tudom, hogy a pasiknak is tetszik és ki nem szeretne nekik tetszeni :)

2022. nov. 5. 12:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi🙂
2022. nov. 6. 09:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én készülök egy ilyet beszerezni, a műbőr is megfelel, a valódi bőr nekem túl merev, feszes, nem hiszem, hogy kényelmes lenne .És hogy miért szeretnék ilyen nadrágot? Nagyon egyszerű oka van. Azért, mert nagyon jó meleg, a hideg évszakokban bizony nem bánom, hogy belesül a pics, más évszakban fel nem venném, mert bár csak felpróbáltam egyet, amit más valakinek vettem , de azt észrevettem, hogy igencsak meleg öltözék. Ráadásul gondolom, jó vízálló is, ami szintén plusz pont őszi téli hideg, vizes időben. Mellette szól, hogy sportos és elegáns lábbelikkel és felsőkkel is lehet variálni.Ha jó ízléssel kombinálják, akkor egyáltalán nem közönséges.Vannak férfiak, akiknek tetszik, biztos vannak olyanok is, akiknek nem. A magam ízlését követem, nem nagyon meditálok azon, vajon fog-e tetszeni másoknak. Tehát én leginkább prakitikus célokból látom jó választásnak a bőr cuccokat.
2022. nov. 20. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Van mindkettő és olyan ruhákat veszek amik nekem tetszenek :D
2022. nov. 20. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ilyet hordani, de pasi miatt nem is tenném.
2022. dec. 10. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!