Air force 1 vagy Jordan 1?
A kérdésre válaszolva, mármint a lehetőségek közül választva az Air Force, több mindenhez fel lehet venni, a Jordan cipők színesebb világot képviselnek, illetve magas szárú. Továbbá, a Jordan 1 valamiért valóban egy általános iskolás feelinget kelt az utcán, én nem venném fel csak akkor, ha kosaraznék rendesen. Vagy pedig nagyon visszafogott színkombinációt keresnék, példa:
De ezek valóban feelingre ötödikes kissrácokon találhatók meg inkább az utcán.
Én is gondolkozom most rajtuk. Egyikem sem volt még. Jordanből is van "low" tehát alacsony szárú, de valamiért mégsem annyira elterjedt. Air Force-ból pedig van magasszárú szintén.
Némelyik Jordan tényleg túlságosan színes, de nekem a piros/feketés beütésesek bejönnek. De 3 szín már sok nekem.
Lehet a sima "triple black"-et választanám. Van ilyen mindkettőből. Fehér se rossz, mert felveheted komolyabb ruhákhoz is (úgy értem munkába nem pedig alapsuliba). Csak a fehér az hamar koszolódna. Amit még tapasztaltam, az az, hogy az Air Forca talpa vastagabb és emiatt nehezebb is valamivel. Szóval a legtöbb jordan hiába magasszárú, de télen hideg lenne mert vékony a talpa.
Talán majd tavaszra nyárra veszek valamilyet. Lehet Air Force 1 "low" lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!