Miben menjek önkormányzati ülésre?
Diák-önkormányzat keretében a városházára látogatunk, ahol polgármester úrral részt vehetünk egy igazi önkormányzati ülésen.
Mit vegyek fel? Ünneplőt?
17/L
Valami csinost, de nem túl elegánst.
Például egy egyszínű garbó (mégiscsak hideg van már) és szoknya harisnyával.
De nem kell túl nagy dobra verni, nem kell ünneplő és katonás fekete-fehér, ez nem nagy dolog hiába tűnik most annak. Pár év és le fogod nézni ezt az embert :)
Kérdező: Te az iskolai/városi diákönkormányzat részéről milyen minőségben (milyen tisztségben,pozícióban, beosztásban) leszel ott? Fel is szólalsz? Pódiumon, mikrofonba, tömegek fognak hallani?
Ha figyelem kereszttüzében leszel, akkor valami nagyon elegánsat, ha nem akkor se legyél hétköznapi ruhában, hanem húzz magadra valami csinosat!
1: Hogy le fogja nézni, az egyáltalán nem biztos, soha nem tudod, hogy mikor kit milyen helyzet elé állít az élet, kinek mikor mit hoz...
Köszönöm az ötleteket!
Körbe fognak vezetni a városházán, utána beülünk az ülésre, ahol akár meg is szólalhatunk, de főleg csak figyelni fogunk.
#6 értem én a poént, de van jó pár ellenzéki önkormányzat is az országban.
Komolyra fordítva a szót, legyen elegáns és kényelmes. Edzőcipőt talán ne, de magassarkú felesleges. A többi kb. amit előttem írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!