Vásárolnátok antiallergén ékszereket?
Figyelt kérdés
Szerintetek lenne igény rá? Bőrbarát ékszerek árusításával kezdtem el foglalkozni, de az összes ismerősöm lehurrogott, akiknek lelkesedéssel meséltem. Azt mondták ez a befektetés csak pénzkidobás, senki nem vesz ilyen ékszereket. Több száz féle van most nálam, és teljesen elbizonytalanodtam :(2022. okt. 5. 13:50
1/11 anonim válasza:
Konkrétan csak azt veszek, de nagyon ritkán, max ha tönkremegy egy meglévő darabom.
Rengetegen vagyunk érzékenyek fémekre, szerintem tök jó ötlet.
2/11 anonim válasza:
Igen, tudnak szépek is lenni az ilyen ékszerek 🙂💕
3/11 anonim válasza:
Nyilván ékszertől is függ, hogy milyen stílusú, de biztos hogy lenne rá igény, nagyon sok a fémérzékeny
4/11 anonim válasza:
Van ilyenem, bár én az aranyat meg az ezüstöt jobban preferálom. Ettől függetlenül biztos hogy lenne rá igény. Egy szép darabnak én sem tudnék ellenállni antiallergénből sem.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök. Van kedvetek megnézni az ékszereket?
2022. okt. 6. 15:40
8/11 anonim válasza:
Nekem az van nagyon jó,olyan mint az arany nem kopik nem színeződik,és jóval olcsóbb.
9/11 anonim válasza:
Nekem vannak nemesacél ékszereim,én nagyon megvagyok vele elégedve valóban nem lehet megkülönböztetni az aranytól,szinte ha valaki kérdezne simán elhinnék hogy arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!