Általában hány fokos kinti levegő hőmérsékletnél szoktátok felvenni a vastagabb, télies ruhákat? És mit tesztek akkor, ha reggel nagyon hideg van, de délután kellemes meleg?
Én a másik véglet vagyok, nem nagyon szoktam fázni. Ténylegesen téli cuccot nem igazán hordok, vastagabb pulcsi általában elég szokott lenni. A rövidnadrágot is csak kb. akkor cserélem le hosszúra, ha fagy.
Ha reggel hideg van, de délután kellemesen meleg, akkor nálam rövidnadrág + póló és pulcsi, a pulcsit pedig délután le tudom venni, ha melegem van.
Én már most is felveszem a télikabátom. Igaz, nem -40 fokra kitalált télikabátról van szó.
Ha éjszaka hideg van, 5 fok körül, akkor inkább felveszem a téli kabátot már napközben is, pulcsival, napközben maximum hozom a kezemben, de egyetemistaként gyakran ülünk be valahova estefelé egy sörre, így szükség van rá.
Igazán beöltözni - harisnya, hosszúujjú póló, trikó, meleg pulcsi, sapka, kesztyű, sál - csak akkor szoktam, ha már napközben is 5 fok alatt van a hőmérséklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!