Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek már hordhatok...

Szerintetek már hordhatok szivacsos topot?(több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom hogy ez most elég hülye kérdés de a helyzet a következő:

Szoooval a mellem, vagyis amennyi van belőle, az kb egy maroknyi.

Eddig csak ilyen topot hordtam(olyan mint egy melltartó csak nincs benne szivacs meg merevítő, csak egy kis anyag az egész, szóval követi a mell formáját) ez elég is volt, de pl ha egy ilyen tapadós pulcsit szeretnék felvenni akkor átüt a mellbimbóm, meg ilyen hegyes a formája, ami nem túl szép.

Szóval hordanék de félek hogy az osztálytársaim beszólnak majd, hogy minek még meg hogy nincs is cicim, stb.

Vannak szivacsos topjaim de iskolába soha nem hordom mert félek hogy mit mondanak

Szerintetek??

Köszi a válaszokat és pls aki utálkozni akar az menjen máshova! :)))

2022. okt. 3. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ez miért felnőtt párkapcsolatok téma és azt se, hogy hány éves vagy.

De hidd el, senkinek semmi köze ahhoz mit hordasz/nem hordasz a póló alatt. Vedd fel azt a melltartót, ha úgy akarod. :)

2022. okt. 3. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan hordd, nem értem miért nem mered.
2022. okt. 3. 17:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, őő azt én se tudom miért felnőtt párkapcsolatok téma, mert én nem abba tettem de mindegy, mindjárt átrakom, vagy átrakják!

Köszi mégegyszer :))))

2022. okt. 3. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is szunyogcsípés cickóim vannak. Sose hordtam ilyen szivacsos hülyeségeket.
2022. okt. 3. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 éves korom óta azt hordok, pedig nem volt soha nagy mellem. Nekem jobb érzés a mai napig, ha valami tényleg tart, nem csak egy vékony top van, ami épphogy elfedi.
2022. okt. 4. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
2022. okt. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!