Melyik ruhadarabot hoznátok vissza a divatba?
Még azt kihagytam, hogy Édesanyám imádott varrogatni, és amikor abszolút nem volt kapható még egyenes szárú nadrág sem, vettem kettő nagyon szép feszülőst, egyet a méretemben, és egy kicsi méretet. Aztán anyukám felvágta térdig azt, ami jó volt rám és belevarrt a másik ugyanolyan anyagból egy lefelé bővülő háromszög alakú darabot. Így lett egy enyhén trapéz gatyám. Volt, hogy valamilyen más színű, vagy csipkés anyagot varrt bele, így még egyedibben nézett ki a naci. Vagy szétfejtette oldalt és végig bevarrt egy csipkés anyagot. De egyébként bármit megvarrt, egyedi ruhákat készített már kiskoromban is.
Amikor kövér voltam, mindig kiszakadt a lábam között az anyag a súrlódástól. Erre csinált egy háromszög alakú betoldást a normál varrás helyett és többet nem volt szakadás.
Ha valaki nem ért az ilyen kreatív varrásokhoz, el lehet vinni varrodába is és elmagyarázni az ötletet.
Sajnos Édesanyám itt hagyott engem tavaly és vitte magával az arany kezecskéjét is. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!