Hol tudok venni sztk-hoz hasonló szemüvegkeretet?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy wayfarerhez hasonló szemüvegkeretet, ami hasonlít a régi a sztk-s szemüvegekre, csak rettenetesen drága a márka miatt. Tudjátok esetleg hol tudnék venni olcsóbban, hasonló szemüveget?2010. szept. 26. 17:56
1/5 anonim válasza:
Én is kerestem mindenhol, de vidéken élek, és itt elég nehéz. Nekem a pesti Retrock üzletet ajánlották, ha felnézek októberben, meglesem.
3/5 anonim válasza:
én ilyet vettem eBay-en 1$-ért és még postaktg sem volt. 7 nap alatt ideért hong-kongból. Egyébként ugyan ilyenek vannak a newyorkerben is. Vagy voltak legalábbis a nyáron. Volt színes is.
4/5 A kérdező kommentje:
a newyorkerben nem láttam már, és ott is csak napszemüvegeket, nekem viszont nem napszemüveg kell, hanem rendes szemüveg. egyébként a linket nem tudtam megnyitni.
2010. szept. 26. 21:58
5/5 anonim válasza:
Járd be az optikákat, amikor keresgéltem rám adtak egyet, és ott szórakoztunk vele tesómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!