Mit tegyek, hogyan mossam, hogy ne bolyhosodjon ki egy pulóver?
Figyelt kérdés
Vettem két Adidas pulcsit (darbját 15-ért) és első mosásra bolyhos lett. 30 fokon, kézimosás programon mostam.
Ennyit érne ez a márka?:s régebben volt Adidasom, azzal meg voltam elégedve.
Vagy mit csinálhatok rosszul?
Most végigmentem rajtuk borotvával a bolyhos helyeken, de ez csak a következő mosásig megoldás.
2022. szept. 29. 19:35
1/3 anonim válasza:
Ha olyan az anyaga akkor mind1 milyen marka
2/3 anonim válasza:
Igen, sajnos ennyit érnek. Ne a markát nézd, hanem az anyagot. Valóban ha olyan az anyaga moshatod akár kézzel is akkor is bolyhos lesz. Nekem is volt olyan felsőm, ami a hónapjánál a súrlódástól meg attól, hogy a táska hozzáért bolyhos lett.
3/3 Cubina válasza:
Lehet kapni kínai üzletekben, vagy rendelni textil borotvát, nagyon szépen leszedi mindenről és nem egy nagy összeg. A keresőben nagyon sokfélét kiad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!