Ilyenkor már fel lehet venni a vastagabb kabátot? Nem télikabátra gondolok hanem egy ilyen prémesebb vastagabb kabátra.
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 14:42
1/6 anonim válasza:
Ha fázol, akkor vedd fel. Nincs olyan, hogy mikor "lehet".
2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van csak tegnap mindenkin bőrkabát volt,dehát én abban már fázok.
2022. szept. 29. 14:59
3/6 anonim válasza:
Milyen mindenki? Mindenkit ismersz a vilagon?
Gondolom a mindenki alatt max az osztalytarsaidat erted, hat ok nem mindenki es ki nem szarja le, miben vannak. Az idojarasnak megfeleloen kell oltozni :) Annak semmi ertelme, ha divatbol hordod a borkabit; aztan meg majd hetekig nyomod az agyat mert beteg lettel.
4/6 anonim válasza:
Én már elővettem a szövetkabátot.
23/L
5/6 anonim válasza:
Én már egy prémes hosszabb fazonú parka kabátban járok, és több emberen is egész vastag kabát van. 24/l
6/6 anonim válasza:
Ma jártam a megyeszékhelyen, és iszonyat változatosan öltözködnek az emberek. Láttam olyan csajt, akin egy falatnyi bőrkabát volt, az is csak lengén, de szembejött velem olyan is, akin egy kicsit vékonyabb, de azért mindenképpen téli jellegű térdigérő pufikabát, nyakig becipzárazva. Sztem úgy öltözz hogy komfortos legyen számodra, hiszen csak menj végig az utcán, és láthatod hogy másokat sem érdekel, ki miben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!