Van valaki, aki használta már a Vinted alkalmazást?

Igazából maga az oldal jó, inkább azt mondom, mindenki legyen óvatos.
Pl parfümöknél nagyon sok a hamisítvány, lefotózzák az eredeti dobozt, aztán maga az üveg, ami benne van, hamis. Sajnos én is így jártam. Szóval gondoljátok meg mit honnan rendeltek!

Nekem elsőre tetszett az oldaluk. Temérdek használt és új ruha közül lehet válogatni és prémium márkák is akadnak szép számmal. Én mégsem mernék ott vásárolni a következő okok miatt:
1. A cégnek nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálata (nem tragédia persze,de negatívum)
2. Litvániában vannak bejegyezve, nincs kapcsolattartási telefonszám.
3. A bankártya adatokat az ő platformjuk kezeli így, ha bármilyen probléma adódna a felelősségre vonásuk nem lesz egyszerű. Még paypallal talán bevállalnám, de a kártyám adatait ilyen cégeknek nem adom ki
4. A használt ruhákkal kapcsolatban erős ellenérzéseim vannak. De lehet én vagyok rosszul bekötve, sosem vásároltam még turkálóba.
5. Mivel semmi garancia nincs rá, hogy az eladó termékei eredetiek könnyen lehet, hogy a prémium márkák hamisítványait vásárolod meg. Találkoztam ott 8 ezres új Ralph Lauren pólóval, vagy olyan Alpha industries kabáttal amit sehol nem kapsz 100 ezer alatt, de ott 42 ezer újonnan.
Ezek után mindenki döntse el vállalja e a vásárlással járó kockázatot.
Több alkalommal vásároltam gond nélkül. Aki privát üzenetben adatokat ad ki magáról, holott világos az oldal működése, mely szerint minden szükséges adat a Vinted rendszerében megtalálható, az mire számít?
Persze, hogy vannak csalók.Mint mindenhol.
Fizetni Google Pay-el szoktam.
Szerintem nagyon jó kis oldal.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!