Hidegben mit lehet rávenni ingre, hogy továbbra is "hétköznapian elegáns" maradjon a szett? (20/L)
Szóval ahelyett, hogy póló + farmer + pulóver szettet vennék fel, ingeket, blúzokat hordanék inkább, viszont ehhez kezd hideg lenni, egy egyszerű pulóvert meg azért mégsem vehetek rá úgy, mintha póló lenne.
Tudtok tippet adni? :)
Ha egyszerű,"hétköznapian elegáns" viseletről van szó.akkor én is a bőrdzsekit tudom ajánlani.Farmerhez,inghez kitűnő választás,s bárhova fel lehet venni.
Ha viszont csak otthoni viselet lenne,egy cipzáras felső (pl.melegítő) vagy egy farmerkabát is tud hétköznapi eleganciát kölcsönözni.
Nekem ilyen van. Ez nekem még belefér az elegánsba, ezt szoktam, van sárga és pasztelllila a meleg és hideg árnyalatokhoz
Illetve van egy tok egyszeru vajszinu is.
Ezeket veszem mindig bluz fole. Egyszinu fekete nadraggal es rendes cipovel abszolut elegans hatast kelt
Szerintem ez így nagyon csinos lenne: [link]
Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!