Melyik méretet rendelnétek ez alapján?
Figyelt kérdés
Ajándékba lenne, ezért vagyok bizonytalan, de inkább legyen kicsit nagyobb, mint túl kicsi rá.
Méregetni nem tudom, de kilestem az egyik pólójából a méretet. Annak a márkának az a mérete így van meghatározva:
chest 127-132, waist 97-102.
Ahonnan rendelnék, máshogy adja a méretezést. Az illető elég magas is. A fentiek alapján nagyon mellé lövök, ha a 3 xl-t rendelem? Az ujjának a hosszát soknak érzem, de a többi szerintem ott stimmelne.
Itt a táblázat: [link]
Köszi!
2022. szept. 23. 15:42
1/4 anonim válasza:
Rendelj olyan helyről ahol lehet cserélni a méretet, nekem még kb soha nem jött be ez a méregetés. Felpróbálva dől el.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, az tök jó lenne, csak egy másik földrészről jön, így ez nem opció.
2022. szept. 24. 12:58
3/4 anonim válasza:
Hát akkor kb semmi garancia nincs. Nem érdemes ilyesmit ajándékba venni szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos, de azért megrendeltem a nagyot. Hátha. Inkább így, minthogy szorítsa. :)
2022. szept. 27. 07:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!