Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik méretet rendelnétek ez...

Melyik méretet rendelnétek ez alapján?

Figyelt kérdés

Ajándékba lenne, ezért vagyok bizonytalan, de inkább legyen kicsit nagyobb, mint túl kicsi rá.

Méregetni nem tudom, de kilestem az egyik pólójából a méretet. Annak a márkának az a mérete így van meghatározva:

chest 127-132, waist 97-102.

Ahonnan rendelnék, máshogy adja a méretezést. Az illető elég magas is. A fentiek alapján nagyon mellé lövök, ha a 3 xl-t rendelem? Az ujjának a hosszát soknak érzem, de a többi szerintem ott stimmelne.

Itt a táblázat: [link]

Köszi!

2022. szept. 23. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendelj olyan helyről ahol lehet cserélni a méretet, nekem még kb soha nem jött be ez a méregetés. Felpróbálva dől el.
2022. szept. 23. 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, az tök jó lenne, csak egy másik földrészről jön, így ez nem opció.
2022. szept. 24. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor kb semmi garancia nincs. Nem érdemes ilyesmit ajándékba venni szerintem.
2022. szept. 26. 16:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos, de azért megrendeltem a nagyot. Hátha. Inkább így, minthogy szorítsa. :)
2022. szept. 27. 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!