Szerintetek mennyire gaz manapsag kimenni egy korre kutyat setaltatni, pizsoma nadragban?
Kecskeméti vagy? Itt hallom mindenkitől, hogy pizsoma. Holott az pizsama.
Amúgy szerintem nem gáz, ez a pizsamanadrágtól függ, hogy milyen.
En szoktam, mondjuk fekete leggings van rajtam max, mint otthoni nadrag, ilyenekben is alszom, igy csak kicsit tunok csovesnek setaknal :D De kulonosen szeretem amugy a hidegebb idot, mert csak gyorsan felveszek egy kabatot, aztan az apol es eltakar, a kutya nem latja, hogy milyen polo van rajtam, vagy van-e rajtam melltarto. Nyaron ebbol a szempontbol nehezebb, akkor sajnos mindig normalisan fel kell oltozni :D
De hozzatennem, hogy csak a reggeli meg a keso esti seta telik ilyen lazan, amikor pont leszarom, miben megyek ki, ezek max 10 percesek, es nem igazan tudom mitol koszolnam ossze magam, ha a kutya bele is megy a sarba/ koszba, mittudomen mibe, ram nem ugral vagy ilyesmi, mert meg van nevelve :D
A hosszu, 1,5 oras setankra azert normalisan feloltozok, mert akkor tobb ember lat.
Nem gáz viszont éntuti nem aludnék olyan nadrágban amiben kint voltam az utcán.
Nem higienikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!