Létezik kifejezetten olyan turkáló, ami csak márkásabb, designer cuccokat árul?
Marha sokat költöttem az elmúlt években a ruhatáramra, viszont az újabb kínálatokkal nem igazán vagyok megelégedve, és már költeni sem szeretnék ilyen mértékben. Egyszer az exem el akart vinni turiba, nekem ez teljesen új dolog lett volna, de nem lett semmi, vége lett. Úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy van e olyan hely, ahol kifejezetten régi, jó minőségű, márkás használt dolgokat árulnak. Nagyon kíváncsi lennék, egy ilyen helyre. Mondjuk nehezen vesz rá a lélek, hogy más lehordott cuccait megvegyem, szóval maximum akkor vennék bármit is, ha tényleg nagyon tuti dolog. Mindegy, kíváncsi lennék amúgy is, milyen egy ilyen hely.
Egyébként mi történik ezekkel a fajta ruhákkal? Mi az összes holmimat elcsomagoltuk, és elraktuk, mert őrültség lett volna kidobni a gyerekkori dolgokat, jó lesz simán a gyerekeimnek majd... A jó holmikat az emberek elteszik nem?
" A jó holmikat az emberek elteszik nem?"
Én nem teszek el semmit. Ha valamit nem vettem fel max egy éve, akkor leadom megbízható adománygyűjtő szervezethez. Akkor is, ha csak 1x volt rajtam, de olyan is volt, hogy impulzusvásárlás közben megvettem valamit és címkésen adtam le egy évvel később, mert végül nem volt hová felvennem. Ha veszek valami újat akkor megszabadulok valami régitől, ebben pont törekszem a minimalizmusra. Sok ilyen hülyét ismerek, mint én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!