Fiúknak ciki harisnyát viselni a nadrág alatt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 21:03
51/87 anonim válasza:
52/87 anonim válasza:
51 #A méretezés hogy van.
100 as a derekam és vastag a combom is.(kigyúrt vagyok,nem kövér!)
53/87 anonim válasza:
Egyes embereket miért zavarja ennyire ha egy férfi harisnyát hord? Nem lesz tőle egy cseppet sem rosszabb ember!
54/87 anonim válasza:
53: senkit nem zavar, de miért kell ezzel kérkedni?
A fene se kíváncsi rá, hogy mi van a nadrágja alatt!
55/87 anonim válasza:
Az oldal neve hogy gyakori kérdések. Hát a kérdező kérdezett. Ennyi!
56/87 anonim válasza:
55: de miért lenne ciki olyan dolog, amit senki sem lát????? Csak a kérdező.
57/87 anonim válasza:
55#
Nem ciki de már egyeseknél atment ez valamiféle imádatba!Egy ruhadarab oszt ennyi.Mit kell áradozni itt erről, ódákat írni??
58/87 anonim válasza:
Mindenkinek van valami kedvenc ruhája amit szeret viselni, van akinél ez egy felső van akinél nadrág meg gondolom van olyan akinél a harisnya, és neki mondjuk az a kedvence és azért szereti viselni, nincs ezzel szerintem gond.
59/87 anonim válasza:
51-esnek
Az ára tényleg kissé húzós.
De a nőiekkel az a problémám, hogy kevés olyan van, ami nekem méretben megfelelne. (5-ös, de inkább 6-os).
Mindenesetre az Adrian márkából a férfi változatok valamivel olcsóbbak.
60/87 anonim válasza:
Én szerencses vagyok .a parom harisnyaja jo rám. Ha maganak vesz nekem is szokott vasarolni. Epp most is abba megxek vasarolni terdnadrággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!