Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Államvizsgára , milyen öltözék...

Államvizsgára , milyen öltözékben kell megjelenni?

Figyelt kérdés
Hallottam és mondták páran, hogy illendő az öltöny. Valóban kötelező az öltöny? Ha igen, kel mellé nyakkendő is? (Azt végképp nem akarok felvenni)
2022. szept. 19. 08:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is kötelező, de erősen ajánlott. Tiszteld meg azzal az egyetemet, a záróvizsga-bizottságot és a diáktársaidat, hogy a záróvizsgára rendesen felöltözöl.
2022. szept. 19. 08:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem illik öltönyt felvenni. Egy ilyen eseményre ez a megfelelő öltözet. Én is abban voltam és még a nyakkendőt is felvettem.
2022. szept. 19. 08:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
lesznek ennél kellemetlenebb dolgok is az életben, mint kibírni fél órát nyakkendőben. az illendő és kötelező tök mást jelent... mehetsz te szakadt melegítőben is, de csinos ruhában illik megtisztelni a vizsgáztatókat, magadat, tarsaidat, az eseményt. Nőként én sem fekete fehérben voltam államvizsgázni, hanem csinos ruhában. és ez a lényeg, hogy csinos, alkalmi szett legyen. nem muszáj az öltöny, ha van más alkalmi(bb) nadragod, ami nem farmer! plusz ing, esetleg sportzakó
2022. szept. 19. 08:47
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Jóisten gyere le, vagy én megyek fel.... -_-
2022. szept. 19. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Ennyit a magyar oktatás színvonaláról. Épp most oltottam le egy szerencsétlen írástudatlant, aki állítólag leérettségizett azzal a helyesírással, miközben lám, mások még az államvizsgáig is eljutnak úgy.
2022. szept. 19. 08:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanabba mint általánosban ünnepségeken, csak ide kell egy öltönyzakó is legalább.
2022. szept. 19. 10:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Párom most tavasszal záróvizsgázott. Öltöny nadrág, ing, csokornyakkendő, elegáns cipő volt az outfitje. Brutál meleg volt szóval erre még egy zakó akkor megfő szegény. Hűsvösebb időben azért szerintem vegyél fel redesen egy öltönyt.
2022. szept. 19. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
TE jó ég... Hogyan jutottál el egyáltalán az egyetemig? Nyilván gimis ballagásra is volt öltönyöd....
2022. szept. 19. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Szigorúan öltöny, számít a benyomás
2022. szept. 19. 15:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2022. szept. 19. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!