Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a dzseki?

Milyen ez a dzseki?

Figyelt kérdés

Szerintetek jól néz ki?

[link]

2022. szept. 18. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Fekete oversize műbőr motorosdzsekinek nézem. Így szemre 100% poliuretán a coatingja.
2022. szept. 18. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Rémes. Egy az, hogy szerintem hülyén néz ki, ha jóval nagyobb ruhát vesz fel az ember, illetve nagyon silány minőségűnek tűnik. Egy átlagos anyagból készült dzseki (farmer, textil vagy szövet) sokkal normálisabban néz ki, nem beszélve arról, hogy nem is fog szétfoszlani egy év alatt. Jöhet a lepontozás mert negatív a véleményem.
2022. szept. 19. 08:04
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem borzasztó,bocsi
2022. szept. 19. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:

És ez? Ez jobb?

[link]

2022. szept. 19. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Miután szépen lepontoztál mindenkit, mert értelmesen válaszoltunk a kérdésre, csak éppen a te véleményeddel ellenkező ezért a második dzsekire már nem reagálok. Sz.rom le, hogy hogy néz ki, meg sem néztem. Szánalmas, hogy a negatív véleményt lepontoztad, mikor az is hasznos.
2022. szept. 20. 07:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Én senkire nem nyomtam értékelést se pozitívat se negatívat. De úgyl átszik nem vagy elég jártas a rengeteg gyakoris trollban, akik csak odapofátlankodnak kérdésekhez nem is véleményeznek csak nyomják a mínuszokat. De azért köszi. :)
2022. szept. 20. 18:36
 7/7 anonim válasza:
53%
Nekem mindkettő tetszik.
2022. okt. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!