Szerintetek melyik ruha lenne jobb szalagavatóra? (képek lent)
Figyelt kérdés
1. [link]
2.
3.
4.
5.
Természetesen mindegyiket fehér színben kell elképzelni.Az osztályfőnököm már látta az összes képet,és jóvá is hagyta.
Október 4-én megyünk a varrónőhöz,addigra el kéne döntenem,hogy melyik legyen,de mindegyik gyönyörű.
Szerintetek?
2010. szept. 26. 01:37
1/16 anonim válasza:
Szerintem az összes túlzás, mert nem házasodni készülsz, hanem keringőzni. Keress valami keringősebb stílusút.
2/16 anonim válasza:
Szalagavatóra a 3-as fazonja lenne a legjobb, ha házasodni készülnél akkor az 1-est mondanám. :)
3/16 anonim válasza:
ment a hármasra még egy szavazat
5/16 anonim válasza:
1- es vagy a 3- as, nekem mindkettő tetszik, amelyikben jobban el tudod képzelni magad
6/16 anonim válasza:
Az összes hasonló stílusú, nekem tetszik ez a stílus. De ahogy többen is mondták, a hármas a legjobb táncolni.
Tényleg jóvá kell hagyatni az ofővel? Ez de gáz :D
7/16 anonim válasza:
mindegyik tetsziik, kivéve a második.:D
9/16 anonim válasza:
1. még ha túlzás is, gyönyörű. És ha szeretsz kitűnni a tömegből, akkor meg tökéletes. És az a lényeg, h. neked tetsszen.
10/16 anette_o válasza:
mibe fogsz ferjhez menni
ha mar itt ilyen ruhat akarsz
szerintem nem kenne sok fodor,meg csipke
annyi gyonyoru ruha van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!