Ebből lehet baj?
Sziasztok,
Bocsi, ha buta kérdés lesz. Idén lesz szalagavatóm. A ruhám már megvan, ez lenne az: [link]
(A hátulján a kivágás nekem sokkal kisebb lesz) Szeretnék alá melltartót felvenni.. Erre gondoltam, mert ez a kivágásnál sem látszódna, mert a hasnál körbe lehet csatolni, illetve egy nagyon vékony, átlátszó pánttal venném fel:D : [link]
Ha rámszabáskor ez nem lenne rajtam, de szalagavatókor igen, abból lehet baj? Lehet, hogy annyira passzentra szabják majd, hogy nem tudom felvenni alá?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Ez tipikusan az a ruha, ami alá egyáltalán nem kell melltartó. De ha ragaszkodsz hozzá, mindenképpen ugyanazt a melltartót vidd a próbára, mint ami a szalagavatón is rajtad lesz.
Akárhogy is, biztosan csodaszép leszel..😊
Ha kicsi melled (ami abszolút nem jelenti azt, hogy ne állna jól ez a ruha, sőt!), elég gáz lesz ennyire kitömni magad és azt mutogatni, ami nincs...pláne ha egyébként nem push up-ban jársz.
Egyébként igen, nagyon sokat számít a szivacs, mert ezeket a kitömött vackokat ha felveszed, nem leszel ugyanolyan vékony, mint anélkül és akkor ugye a ruhát ahhoz a mérethez kell igazítani. Szóval mindenképp vidd el a próbára, mert ha kisebbet veszel és arra szabatod, simán lehet, hogy ezzel nem lesz kényelmes, netán nem fogod tudni felvenni sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!