Milyen harisnyát vegyek fel hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy nagy részben fehér ing ruhám hétköznapra. Ahhoz milyen színű harisnya illene? Fekete magasított boka csízmával gondoltam.2022. szept. 15. 22:30
1/11 anonim válasza:
Testszínű ami kicsit fényesen csillogó
2/11 anonim válasza:
En egy mintas fekete kislyuku neccet vennek
3/11 anonim válasza:
Én inkább egy fekete harisnyát tudnék elképzelni hozzá. Mondom ezt pasiként. De egy fotó többet mondana ezer szónál...
4/11 winR válasza:
Fehér ruhához szerintem egy szép fekete harisnya nézne ki jól.
5/11 anonim válasza:
En pasi vagyok. De fekete harisnyara szavazok..
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ
Ilyen a ruha hát ha jobban el tudjátok képzelni.
Pontosítva ilyen
2022. szept. 16. 09:18
7/11 anonim válasza:
#3-as vagyok.
Mivel ebben is van fekete, meg a cipő is fekete, simán passzol hozzá a fekete harisnya. Sőt, egyenesen kívánja! Csinos lesz, hidd el.
Ugye a régi mondás alapján 3 színnél többet nem veszünk fel.
Hát én néha még ezt is sokallom bizonyos esetekben...
8/11 A kérdező kommentje:
Kép ugye nem adja vissza úgy a sötétebb rész sötét kék.
2022. szept. 16. 09:36
9/11 anonim válasza:
Na akkor egy ahhoz hasonló színű harisnya is jó hozzá. De akkor a táskának vagy feketének, vagy sötétkéknek kell lennie. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Mindkettő van :)
2022. szept. 16. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!