Láttam hogy több ilyen kérdés is volt már így én is kérdeznék. Az ilyen menyasszonyi ruha mennyire divatos manapság? Nem akarok habos babos ruhát és nagyon sellő szabásút sem, ez pont ilyen köztes szerintem. Nem? Mi a véleményetek róla?
Én azt mondanám a kiszemelt ruhára, hogy normálisan néz ki, és gondolom a képen te szerepelsz? Ha te vagy a képen, akkor szerintem jól is áll neked a ruha.
Igen, egy kissé nekem is túl sok a csipke, de ettől függetlenül szerintem simán vállalható. Amúgy nekem a ruha felsőrésze tetszik, igazából én a csipkét csak a ruha lenti, bővebb részén sokallom. Illetve ha jól látom a fátyol alja is csipkés, lehet, hogy én inkább más milyet választanék ehhez a ruhához, egyszerűbbet. De amúgy ha emellett a ruha mellett döntenél, így is csinos lennél.
Tudom, ha valakinek nagyon sokat számít mások véleménye, akkor lehet bármit mondani neki, akkor is sokat fog adni másik véleményére. Viszont, mindenkinek úgy sem tetszhet a ruhád. Mindenkinek más az ízlése. Valakinek ez túl sok csipke, de valakinél ez még rendben van. De ha valakinek nem is feltétlen jön be ez a ruha, szerintem azért el lehet mondani erről a ruháról, hogy normális, vállalható, nem polgárpukkasztó.
Borzalmas... Olyan, mintha nagyanyádnál leszedted volna a csipkefüggönyt kb, vagy nem is tudom. Igénytelen, valahogy nem jó. Ódivatú.
Amit a 8-as linkelt, gyönyörű és elegáns. Nem mindig arra kell menni, hogy többet mutasson a ruha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!