Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyesmi kötött nadrághoz...

Ilyesmi kötött nadrághoz mennyire mennek a kötött pulcsik?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon tetszik ez a nadrág, kényelmesnek és melegnek is tűnik télre, viszont nem vagyok blézeres, inkább a pihe-puha, meleg pulcsikat szeretem télen. Mennyire menne hozzájuk szerintetek?

Mondjuk egy ilyen egyszerű basic darabbal:

[link]

De vannak ilyen vastagságú, fazonú pulcsijaim is:

[link]

2022. szept. 14. 06:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem okés lenne együtt. Nem kifejezetten csinos, de nem is lenne vele gond.
2022. szept. 14. 07:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, olyan a munkaköröm, hogy szerencsére lehetek kényelmes holmikban, arra is törekszem. A lényeg, hogy kíváncsi vagyok mennyire mennek együtt ezek a darabok, mert sajnos hiába születtem nőnek, nincs kimondottan érzékem a ruhák összepárosításához.😅
2022. szept. 14. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nadrág sosem volt kötött. Ha megnézed más színben, pl. zöld vagy kék ott látszik a közeli képen. Anyaga pedig poliészter, újrahasznosított pet palackból. És nem tűnik melegnek. Ez inkább nyárinak vagy kora őszinek tűnik, semmiképpen nem télinek.
2022. szept. 14. 08:21
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Oh, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, kár, pedig annak írja, de majd lecsekkolom az üzletben.
2022. szept. 14. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
12%
Miért az az új divat, hogy aggszűznek öltözködnek a nők? A nagyanyám nőiesebben öltözködik, mint a mostani tinik.
2022. szept. 14. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Nem tudom mi a divat, én csak szeretek így öltözni.🤷‍♀️ Amúgy zöldre nyomtam, mert jót derültem a válaszodon.
2022. szept. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!