Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Három gombos ötlönyzakót árul...

Három gombos ötlönyzakót árul valamelyik öltönyüzlet Budapesten?

Figyelt kérdés

Foglalkozik valaki 3 gombossal? Mindenhol csak 2 gombosat látni, állítólag ez a divat évek óta és a 3 gombos már ódivatú. Csakhogy nekem az a problémám, hogy a 3 gombos az magasabban ér össze a nyak felé, mint a 2 gombos, az mindig lejebb, és nekem sokkal jobban áll a 3 gombos magasabb záródása. 170 cm vagyok, lehet ezért, mert ez vékonyít, szikárít kicsit, és a lejebbi összezáródás meg kicsit kövérít. Jó súlyban vagyok nem az a baj, csak nekem az áll jól, de ez látszólag nem érdekel senkit, pedig én szívesebben vennék 3 gombosat. Off-the-rackre gondolok, pl egy zakó-mellény-nadrág szettem van a diegelből, de az kétgombos, rádumáltak és nagyon kellett, mert a korábbiak tönkrementek és látszólag nem volt választásom, máshol sem találtam. Esetleg tudna valaki ilyen szabót vagy öltönyházat ajánlani? Nyilván ilyen céundák meg háendemek nem érdekelnek, bár o tt biztos van, de azért egy használható minőséget keresek. Vettem szükségből (nekimentem egy fém cuccnak és kiszakadt a rendes) egy h&m-es öltönynadrágot, 1 évig bírta és szétment és le is szakadt a cipzár, meg amúgysem volt az a minőség.

Köszi előre is!

#zakó #öltöny #gomb #háromgombos #kétgombos
2022. szept. 13. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem látni 3 gombost. Esetleg adhatsz egy esélyt az aréna pláza peek&cloppenburgnak, ott nagy a választék, hátha.

Viszont ha ennyire fontos maga az öltöny téma, a minőség és a 3gombos fazon akkor egy megfizethető helyen a varratás lesz a vége, szerintem.

2022. szept. 13. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

TITEM

Ha nincs, elkészítik. És NAGYON JÓ, az ár/érték arányuk.

2022. szept. 14. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2022. szept. 14. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!