Mondanátok nekem véleményt erről a ruháról (link)?
Figyelt kérdés
a fekete vonal azt jelzi, hogy addig még le lesz engedve a felső rész ...
várom a véleményeiteket :) és h sztetek manapság "gáz" ha nem pánt nélküli ruhába táncolsz ? mert eddig bárkit kérdeztem, mindenkinek olyan van, de nekem az olyanok nem állnak jól ...
(amúgy szalagavató bálra lesz a ruha :P)
2010. szept. 25. 18:39
11/15 anonim válasza:
egyetértek, hogy nem mindenkinek állnak jól a pánt nélküliek. amúgy tetszik a ruha,vagyis úgy, hogy leengeded: D amúgy nem lehet feldobni valami kis masnis 'övvel' szalaggal a ruhát? mégha nem is feketét, hanem valami vaj színűt pl.
12/15 A kérdező kommentje:
nah, köszönöm :D amúgy meg van pánt nélküli felsőm .. és az is borzalmasan áll ... :D
ez nem is rossz ötlet :D de ilyen masnit lehet kapni valahol? vagy varratni kell ?:O (nem vagyok otthon az ilyen dolgokban ... :D)
2010. szept. 26. 21:45
14/15 anonim válasza:
Nem gáz ha nem pánt nélküli ruhában táncolsz.
De nekem nem igazán tetszik ez a ruha.:S
15/15 anonim válasza:
masnit, fogalmam sincs, talán méteráru boltban. vagy ha nincs is, megmondják hogy tudod otthon pár öltéssel megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!