H&M ruha visszavétel?
Kb egy hete vettem 2 db leggingst a h&m-ben, és mikor fel akartam venni az egyiket, az anyag egyszerűen szétszakadt mintha elvágták volna, szóval nem a varrás mentén, hanem a combom elülső felén, ha ez így érthető.
És semmit nem csináltam vele, a körmöm sem hosszú, hogy esetleg az miatt. Egyszerűen csak feljebb akartam húzni és szétszakadt.
És nem tudom, hogy ha visszaviszem az üzletbe, visszaadják az árát / kicserélhetem másikra?
Az üzlet nem éppen a közelünkben van, és feleslegesen nem akarok ennyit utazni, azért írom ide a kérdést először.
Az oldalukon nem találtam semmit, leginkább csak online vásárlással kapcsolatos adatokat.
Valakinek esetleg volt már hasonló tapasztalata?
Ja akkor bocsi, lelki szemeim előtt valahogy automatikusan megjelent a szenárió, amint egy 38-es méretű lány próbálja beleszuszakolni magat a 34-es leggingsbe, mikor az hirtelen hangos reccsenéssel elszakad :D
Bocsi tényleg 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!