Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordtatok már 1 mérettel...

Hordtatok már 1 mérettel nagyobb cipőt?

Figyelt kérdés

Amiben még nem csúszkált annyira a lábatok, szóval nem volt kényelmetlen, csak éreztétek, hogy nem töltitek ki, van hely még a lábújjatok előtt.

Kaptam ajándékba szülinapomra egy cipőt, ami nagyon tetszik, de ez a helyzet vele... Bűntudatom lenne, ha nem hordanám, nem is olcsó cipő. :(

2022. szept. 9. 08:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, egy könnyű, nyári cipővel. Nagy melegben 2-3 perc alatt beledagadt a lábam. hidegben a fazonja miatt amúgy sem hordhattam volna. Ha ez így nem jön be, pech.
2022. szept. 9. 08:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én még tavasszal 2 számmal nagyobb cipőt vettem, a boltban végkiárusítás volt, a cipő nagyon megtetszett, 50%-kal le volt akciózva ez az igen márkás cipő, úgyhogy megvettem, és azóta is hordom. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy 2 számmal nagyobb lenne, mint kéne.

Nyugodtan hordjad. :)

2022. szept. 9. 08:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban rendszeresen... Mindig nagyobbat kaptam, hogy ne nőjem ki rögtön. Vattát dugtunk az orrába...
2022. szept. 9. 09:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
1 mérettel nagyobb cipő ha nem csúszkál benne a lábad még sok esetben kényelmesebb is. Nem probléma. Sok embernél az van, hogy az egyik méret pont kicsi, de az eggyel nagyobb meg már olyan érzés amit te leírtál. Nálam is ez van, van amiből a 41-es tökéletes, de van amiből kell a 42 ami ugyan picit nagy, de legalább nem szorít.
2022. szept. 9. 10:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon mozog benne a lábad, egy talpbetét segít.
2022. szept. 9. 11:36
 6/13 Metionin ***** válasza:
100%
Én is gyerekkoromban. Egyébként meg a legtöbb zárt cipőm fél mérettel nagyobb, mert 36,5-ös a lábam de ritka az ilyen méretezésű cipő, ezért 37-est hordok. Egy téli bakancsom van, ami 1 számmal nagyobb, a vastag zokni miatt kellett a nagyobb méret.
2022. szept. 9. 11:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig úgy vásárolok, hogy legyen egy kis hely a lábujjaim előtt.
2022. szept. 9. 12:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem tudom, hányas a lábam, mivel 36-tól 39-ig mindenféle számozású cipőm van és mindegyik pont jó a lábaimra. :D
2022. szept. 9. 12:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugtató. :D
2022. szept. 9. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert az eggyel kisebb meret nyomta a labam. Idovel hozzaszoktam na meg altalaban vastagabb zoknival hordtam.
2022. szept. 9. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!