Milyen blúzban és szoknyában lesztek ma? ^^ 22/L
Szerintem gyönyörű az az ing, ami a 6-os válaszban van linkelve.
Egy hozzáillő szép nadrággal nagyon csinos és nőies. Persze csak egy valódi érett nőn mutat igazán jól, nem azoknak a kislányoknak való, akik ezen az oldalon írogatnak. Érdekes, azért 60-70 év körüli hölgyeken néha szoktam látni ilyen ruhát. Úgy tűnik nekik még van ízlésük...
Ha kétszer kommenteled ide, akkor is egy ronda, szabás nélküli, nőietlen borzalom marad az az ing. Azt talán tényleg jobb ingnek hívni, mint blúznak, mert borzalmas.
Tessék, ezt linkelgesd inkább évekig. Ez legalább normálisan van szabva, és nem úgy van a képen rajta, hogy ki sincs vasalva.
Abban egyetértek veled, hogy az ingre ráférne egy vasalás...
Amúgy az iskolában, néhány tanárnőn láttam hasonló inget, szerintem az emlékek miatt is lehet, hogy ennyire kötődök hozzá. Egyébként ezekkel a nadrágokkal mi a probléma?
Jó, az első talán kicsit nagyis a bővebb szabása miatt, de a 2. szűkebb, csinos, fiatalos szabású, azzal mi a baj?
A nadrággal nincs semmi baj, nem is mondtam.
A blúzban, amit évek óta linkelgetsz van baj, mégpedig az, hogy semmi értékelhető nincs benne.
Meg az a baj, hogy lánynak kiadva magadat linkelgeted minden blúzos kérdés alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!