Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az igazi bőrdzseki az mindig...

Az igazi bőrdzseki az mindig nehéz?

Figyelt kérdés
Könnyebb "bőrdzseki" csak műbőr lehet?

2022. szept. 4. 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem, ha vékonyra van szelve, akkor lehet habkönnyű is. Csak ez ugye drágább.
2022. szept. 4. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen börböl van.
2022. szept. 4. 10:52
 3/12 A kérdező kommentje:

Megvettem életem első valódi bőr dzsekijét,de leszakad a vállam olyan nehéz ha egész nap viselem (Motoros bőrdzseki)

Ezért sem értem,hogy a zenészek énekesek a koncerteken,hogyan tudnak bőrdzsekiben táncolni .szerintem az másabb bőr. Olyat szerettem volna .

2022. szept. 4. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt sok JÓ bördzseki könnyü, másrészt a koncerteken nem biztos, hogy tényleg bört viselnek.
2022. szept. 4. 11:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Brandon London a márkája .Marha bőr állítólag. De tényleg nehéz.
2022. szept. 4. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem manapság a többség műbőrt hord, az sokkal könnyebb, mint a valódi bőr. Nekem van mindkettő, csukott szemmel, az akasztóját fogva megmondom, hogy melyik melyik :D
2022. szept. 5. 00:03
 7/12 anonim válasza:
100%
Anyagtól függ. A marhabőr nehezebb, de strapabíróbb is bizonyos szempontból. Ezért az a motoros, gondolom. Nekem egy valódi bőrdzsekim van, bárányból van. Az sokkal könnyebb, viszont kényesebb is. Kb mint egy öltöny, úgy vigyázok rá. Ez elegáns viseletre van, előkelően megjelenni stb.
2022. szept. 5. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
Bruh nehogy már egy kabátot ne bírj el lol. Én kifejezetten szeretem, ha van súlya a kabátjaimnak
2022. szept. 5. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. 14 éves és 50 kilós koromtól hordok igazi bőr kabátot, soha nem találtam nehéznek. Persze, nyilván érezni a súlyán, hogy nem műbőr, de azért ez nem hat ki arra, hogy milyen hordani.
2022. szept. 5. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Én tizenévesen felpróbáltam egy,a méretemnek megfelelő bőrdzsekit.Annak valóban volt súlya.
2022. szept. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!