Más is szeret turkálókba járni?
*stílusomnak megfelelő darabot találok.
Gyorsabban gondolkodtam mint írtam ezért kimaradt egy szó. :D
Én nem szeretem😕
Fura érzés, hogy olyan ruhát vegyek, amit már más megunt, hordott stb. Úgyhogy én nem szeretek használt ruhát venni, de megértem azokat, akik viszont szeretik.
Régebben én is így voltam. Aztán rájöttem hogy nem olyan rossz, meg használat előtt természetesen kimosom. Bár a legtöbb szerintem max. egyszer volt hordva.
Én szeretek.
Nagyon jó darabokat lehet kifogni, olcsón.
Régebben óckodtam a gondolattól, de most nyáron rákaptam több okból. Hihetetlen az, amit össze lehet spórolni, főleg kilós turiban, és nagyon sok jó minőségű, márkás darabot ki lehet halászni, amin nyoma nincs annak h hordták, meg találok ritkán különlegesebb darabokat. Plusz sokkal jobban tudok stílusomnak megfelelő darabokat találni. Többek közt ezért is szeretem, mert a boltokban már nagyon nem találok semmit ami tetszene, meg drágák is. plusz a turizással teszek valamit a környezetért.
De amugy vettem már táskát meg párnahuzatot, lepedőt is, amik megérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!