Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is szeret turkálókba járni?

Más is szeret turkálókba járni?

Figyelt kérdés
Igazából én igen, van itt egy jó minőségű turi. Legtöbb ruha teljesen új egyébként, még a címke is rajta némelyiken. Tehát abszolút nem tűnik úgy hogy használt lenne. Sok stílusomnak megfelelő találok, hetente legalább egyszer szétnézek.
2022. aug. 28. 17:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

*stílusomnak megfelelő darabot találok.

Gyorsabban gondolkodtam mint írtam ezért kimaradt egy szó. :D

2022. aug. 28. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Járok én is bár én más okból kifolyólag :)
2022. aug. 28. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Én nem szeretem😕

Fura érzés, hogy olyan ruhát vegyek, amit már más megunt, hordott stb. Úgyhogy én nem szeretek használt ruhát venni, de megértem azokat, akik viszont szeretik.

2022. aug. 28. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne olyan hely a közelben, ahol találok is a stílusomnak megfeleő ruhákat a méretemben és jó áron, akkor szeretnék. De nincs ilyen és mivel az összes turis próbálozásaimból 2 db pólót sikerült összesen venni, így nem, mert nincs sikerélmény és úgy nehéz élvezni a keresgélést. Nagyobb városban lakok pedig, de nem Budapesten és sajnos itt nincsenek jó turik.
2022. aug. 28. 18:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Régebben én is így voltam. Aztán rájöttem hogy nem olyan rossz, meg használat előtt természetesen kimosom. Bár a legtöbb szerintem max. egyszer volt hordva.

2022. aug. 28. 18:19
 6/11 Metionin ***** válasza:
84%
Én is szeretem, bár mostanában csak akkor veszek, ha valami extra különleges darabot találok. De nézelődni rendszeresen bejárok, kikapcsol. Egyébként ruhatáram 90%-ban turikból van, sok 7-8 éves darab is van közte amiket anno címkésen vettem és még mindig kifogástalanok.
2022. aug. 28. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Igen, mert tök jó, hogy drága ruhákat megkaphatok az eredeti ár töredékéért. Nyilván hullámzó a színvonal, de akkor is.
2022. aug. 29. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Egyetemista koromban és mikor munkába álltam sokat jártam, adott volt a több szabadidő, illetve, hogy eleve tömegközlekedéssel átmentem a városon. Férfiként szerintem szűkebb a kínálat, vadásztam a készletcseréket.
2022. aug. 29. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Én szeretek.

Nagyon jó darabokat lehet kifogni, olcsón.

2022. aug. 29. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

Régebben óckodtam a gondolattól, de most nyáron rákaptam több okból. Hihetetlen az, amit össze lehet spórolni, főleg kilós turiban, és nagyon sok jó minőségű, márkás darabot ki lehet halászni, amin nyoma nincs annak h hordták, meg találok ritkán különlegesebb darabokat. Plusz sokkal jobban tudok stílusomnak megfelelő darabokat találni. Többek közt ezért is szeretem, mert a boltokban már nagyon nem találok semmit ami tetszene, meg drágák is. plusz a turizással teszek valamit a környezetért.

De amugy vettem már táskát meg párnahuzatot, lepedőt is, amik megérték.

2022. szept. 19. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!