Van olyan divatos csizma télre, aminek az ára nem az egekben van és még meleg is?
Tavaly próbálgattam a deichmannban csizmákat, de mindegyik olyan volt hogy lefagyott volna benne a lábam. Aztán végül sportcipőben jártam végig a telet. Bokától felfelé hideg volt, de legalább a lábujjam nem fagyott le.
Na a lényeg, hogy olyan csizma kéne, ami azért divatos is, lehetőleg ne legyen az ára az egekben és deichmannban vagy kínaiban lehessen kapni. És ne bőszárú legyen, mert a legtöbb nadrágom nem csőszárú.
Márka vagy kép a csizmáról jó lenne.
Tatabánya környékén lakom, errefelé nem tudok Humanicról.
Esetleg Veszprém vagy Székesfehérvár jó lenne, de csak ha a buszpályaudvar közelében van (ez főleg Szfvárra értendő)
Nekem abszolút nem tetszik az ugg csizma, bármilyen nagy divat is.
Nem az, hogy lusta vagyok, de nem vagyok plázacica aki képes órákat eltölteni cipőkereséssel.
Egyébként találtam egy nagyon jót a Humanicba, fehér magassarkú csizma és bundás is volt belül. 39 és 40-es lett volna jó a lábamra és mindegyiken volt valami sárga folt a boka rész környékén. Pedig annyira megtetszett. Utálom, amikor nagy nehezen találok valamit ami tényleg tetszik, erre kiderül hogy selejtes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!