Hogyan válhatott cikivé a 15-20 éve még státusszimbólumnak számító TEVA túraszandál?
Úristen 😂😂😂😂
Végre vagy ezer év után megvan, hogy melyik szandált kerestem.
Amúgy ezt mindig is nyomorékok hordták, soha nem volt ez státusz szimbólum.
Max akik megvették, azt hitték.
🤣🤣🤣🤣
Amúgy tényleg jó, hogy megvan, hogy Teva, mert eddig mindig úgy hivatkoztam rá, hogy az a kígyómintás szar, amit mindig ilyen nyomorék, szó szerint totál elbszott emberek lábán látni.
Az a poén, hogy sokan értették 😂😂😂😂
A válaszok mindenesetre meggyőztek arról, hogy egyesek szerint ez tényleg ciki de szerintük mindig is az volt.
Akár hogy is ez a kígyómintás sz@r megélt vagy 25 évet több gyártó koppintja
Persze a tömegdivat úgy működik hogy 2 év és felejtős egy termék. Hiába volt esetleg még jó is...
Az is biztos hogy ez a szandál hegymászók és sziklamászók ruházata és ők nem tudnak ráunni.
Fikázó hozzászólásokra reagálva: maradjon akkor meg mindenki a saját szintjén és színvonalán
Ahogy írták, elég baj, ha valaki szandálban megy hegyet/sziklát mászni 😅🤣
Papucs, esetleg tornacipő?
Menj be egy Mountex boltba, majd ott elmagyarázzák neked, hogy mi a szikla vagy hegymászás.
Szerintem kioktatás helyett menj be egy Mountex boltba! És ott el fogják neked magyarázni, hogy mire jó egy TEVA szandál és azt is hogy miért árusít a Mountex már több mint 20 éve TEVA szandálokat!!!!
:DDDDD LOL!!!!
16.
Nem értem mi a LOL?
Sehol nem írtam, hogy a fenti boltban nincs Teva.
Arról írtam, hogy hegymászáshoz biztos nem fogják ajánlani.
Már pedig te vagy az akinek fogalma sincsen hogy mire jó ez a szandál!
Menj el a boltba és minden kérdésedre választ fogsz kapni!
Sehol sem írtam olyat hogy hegyet vagy sziklát másznak vele/benne!!!
Csak annyit hogy hegymászók és sziklamászók kedvelt ruházata!
Elárulom, hogy nem a Himaláján!
Túraszandál! Ízlelgesd a fogalmat!
Nos igen
Mint mondtam mindenki marad a saját szintjén....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!