Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan érdemed ruhàt rendelni?

Honnan érdemed ruhàt rendelni?

Figyelt kérdés

Szeretnék ruhát rendelni viszont nem tudom hogy honnan érné meg a leginkább.

A barátaim körében többen rendeltek már sheinről és volt akinek pozitív véleménye volt róla volt aki inkább szidta. Néztem a bon prix oldalt is de a stílusomhoz inkàbb a shein passzolna, viszont tartok tőle hogy rossz minőségű ruhákat kapnék.

2022. aug. 25. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Shein teljesen vegyes. Kb zsákbamacska. Van aminek anyaga és szabása is ppocsék de a kedvenc szoknyám is onnan van.

Minőséget csak akkor tudsz biztosra venno ha boltban veszed

2022. aug. 25. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mohito, Reserved, Housebrand, H&M, AboutYou ahonnan én szoktam. A H&M-en kívül mindenhol ingyenes a visszaküldés (plus clubtagként ott is), az AboutYou ingyenesen szállít és a többi oldalnál is lehet kérni ingyenes üzletbe szállítást (vagy ugye értékhatár felett ingyenes házhoz a futár is). Én nagyon sokat rendelek ezekről a helyekről és általában be szokott válni. Online általában több termék is van meg jobbak az akciók.
2022. aug. 25. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Sheinről pedig érdemes, de csak úgy, hogy a lemért centik alapján választasz méretet és megnézed a vásárlói képeket, véleményeket róla. Van egy csomó. Aki esztelenül berendel mindent, ami megtetszik neki és olcsó, az szokott általában csodálkozni csak...

Idehaza ahonnan lehet még jó cuccokat rendelni olcsón, az a cropp, sinsay, housebramnds, gate, reserved, aboutyou

2022. aug. 26. 03:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Sheinről valóban érdemes – ha áldozol rá, és nem a 10–15 eurós vagy még olcsóbb cuccokat nézed. Ritkán fogsz csalódni, ha elolvasod a méretedhez tartozó adatlapot (mell-, derék- és csípőbőség, hossz stb.) valamint a Descriptionra (Leírás) rákattintasz, ahol részletezik, miből van, átlátszó-e (itt mindig hazudnak) vagy rugalmas-e az anyag. Ha a Size & Fitre (Méret és illeszkedés) is rákattintasz, elolvashatod a modell adatait, pl. hogy milyen magas, így pl. láthatod, meddig ér egy 175 cm-es modellen a nadrág.

Sokan vesznek 5-8-10 euróért „ruhát”, aztán csodálkoznak, hogy átlátszó, tiszta műanyag stb.

Három éve vásárolok onnan ruhát, felsőt, fehérneműt, fürdőruhát, táskát, bizsut, sminket, körömdekorációt, az állataimnak cuccokat, a lakásba dekorokat stb., 95:5 arányban jól választok, mert odafigyelek.

Az eur. kezdetű honlapon vásárolj, mert azon euróban kell fizetni (nem veszítesz a dollár–euró átváltáson), és az unióból küldik, tehát nem kell vámot és áfát fizetned. PayPallel fizethetsz, utánvét nincs, átlag 2 hét alatt megérkezik a cuccod.

Ha környezetbarát vagy, ne innen vásárolj, mert brutális az üzletpolitikájuk.

A Bonprix is jó néha, de mivel a német debellákra van méretezve, a megadottnál 1, sőt 2 mérettel kisebbet kell venni. A visszaküldés, csere postaköltsége a tiéd, most kb. 2000 forint.

A Gate-ről az alapdarabokat érdemes beszerezni, elég unalmas oldal szerintem. Az About You-t nagyon szeretem, eddig még semmit sem kellett visszaküldenem.

2022. aug. 28. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!